Egy nap Los Santos-ban

Milyen lenne ha pl. a GTA V-ben élnénk az életünket ahol minden a bűnözés körül forog? Élveznénk vagy nagyon hiányozna a valóság? Aligha. Ezért nagyon jók a játékok, mert szinte mindent megtehetsz, amit a valóságban nem.

Reggel felkelek, elkészülök és megetetem a kutyám. Nagy nap lesz a mai, mivel kész van a rablás terv amin már 2 hónapja dolgoztunk és ma fogjuk 3-an kirabolni a Pacific Standard bankot! Mert a virtuális életben ezt is meglehet tenni. Először is elmegyek a legközelebbi fegyverboltba, ahol újratöltöm a táraimat, valamint megveszem a bombát a banki széf kinyitásához. A terv egyszerű volt: Álruhákban bemegyünk, csendben elkezdjük felnyitni a széfet és a hátsó ajtókon kimegyünk.
Elindultunk. A közelben volt egy garázs, amit tudtunk használni indulásra és érkezésre is. Jó autókat választottunk mert senki nem sejtett semmit. Bementünk a bankba és elkezdtük rablást. 1 ember tartotta nyugton az embereket és a másik 2 pedig a széfen dolgozott. Nagy szerencsénkre gyorsan sikerült feltörni a széfet és hamar el tudtunk indulni. Sikerült kijutni és az egyik autóba rejtettük a pénzt a másikban csak emberek voltak. A teljes út megvolt tervezve vissza a garázshoz, de sajnos az egyik autót kiszúrták a rendőrök és körbe is kerítették.
Üldöznek a rendőrök: mire kiértünk már hallottuk a rendőröket a távolban, ahogy nagy sebességgel jöttek felénk, az egyik autóba tettük a pénzt, de pont azt az autót szúrtak ki a rendőrök.
Sarokba szorítanak, és elkapnak: az egyik auto sikeresen elmenekült, benne 3 emberrel de a másik 2 embert sarokba szorították és letartóztatták őket.